Als expert in passieve brandbescherming biedt Promat systemen aan die mensenlevens redden, goederen beschermen en de hulpdiensten veilig binnenleiden bij brand. Elk innovatief systeem is een oplossing die voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Deuren, luchtkanalen, gevelelementen, brandkleppen, elektrische installaties … Promat geeft u technisch advies en ondersteuning bij het brandveilig maken van uw onderneming.
Met het SeaRox-assortiment voor de scheepsbouw en het ProRox-gamma voor de industrie voorzien deze experts u van een compleet productengamma voor de thermische én brandveilige isolatie van industriële toepassingen. Ze leveren u een totaaloplossing: van betrouwbare producten tot deskundig advies en levering.
Met hun brandwerende systemen garandeert FLAMRO minimale fysieke schade in geval van brand. Door een in-house R&D-centrum komen ze altijd met innovatieve structurele oplossingen om mensen, dieren en eigendommen buiten schot te houden. Vuurvaste dichting, kabelcoating, maar ook brandwerende kragen, kussens en bakstenen … Alles van topkwaliteit om elk facet van uw onderneming brandveilig te maken.
Bij een jarenlange ervaring in de isolatiebranche sluit het brandwerend maken van sparingen naadloos aan. Denk maar aan luchtkanalen, kabelgoten en leidingen die afgedicht moeten worden, zonder aan functionaliteit in te boeten. Dit in combinatie met brandwerende constructies zoals wanden, vloeren en staalconstructies, maakt van Flamepro de begeleider, adviseur en leverancier bij uitstek voor gecertificeerde brandwerende systemen.
EIB Insulation Contracting is specialist in industriële isolatie en schilderwerken, elektrische verwarmingslinten en steigerbouw. We adviseren u ook graag bij uw volgende project: warmteverliesberekeningen, terugverdientijd investering, isolatiesystemen of isolatiediktes.
Een goede akoestiek maakt een ruimte zoveel aangenamer. Met de akoestische spuitpleisters van Icoustic kiest u de akoestiek die u wenst. In uw kantoor, restaurant, concertzaal, zwembad of school. Zodat mensen er beter werken, meer genieten of sterker beleven.